Medewerkers

N. Wolswinkel

N. Wolswinkel
Huisarts

N.(Nico) Wolswinkel studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit en werd in 1987 geregistreerd als huisarts. In 1989 vestigde hij zich als huisarts in Veenendaal, vanaf 1 januari 2015 betreft dit een samenwerkingsverband met Hugo Rijken. 

Hugo Rijken

Hugo Rijken
Huisarts

Hugo Rijken studeerde geneeskunde in Utrecht en behaalde in 2008 zijn artsenbul. Hij was arts-assistent interne in Ede en voltooide zijn huisartsopleiding in Utrecht. Sinds 1 augustus 2012 is hij werkzaam als huisarts op de Vondellaan in Veenendaal. Vanaf 1 januari 2015 nam hij de plek in de maatschap van zijn vader J. Rijken over.

J. Rijken

J. Rijken
Waarnemend Huisarts

Heleen Hellinga

Heleen Hellinga
Waarnemend huisarts

Heleen Hellinga behaalde in 2010 de artsenbul in haar woonplaats Utrecht. Zij heeft als arts-assistent werkervaring opgedaan in diverse verpleeghuizen, werkte het laatste jaar van haar huisartsopleiding in onze praktijk en rondde in 2015 de specialisatie tot huisarts af. Ze werkt momenteel als waarneemster bij afwezigheid van een van onze vaste huisartsen nog in onze praktijk. 

Nienke Thuijs

Nienke Thuijs
Huisarts in opleiding

Nienke Thuijs is huisarts in opleiding in onze praktijk. Zij werkte eerder al als huisarts maar verloor haar registratie na een pauze van 5 jaar. In onze praktijk zal ze een verkorte opleiding doorlopen van 14 maanden om haar herregistratie terug te krijgen.  Nienke werkt op maandag, dinsdag en vrijdag. Zij werkt onder supervisie van onze huisartsen. 

Danielle Klinkhamer-Hazeleger

Danielle Klinkhamer-Hazeleger
Praktijkondersteuner

‘Vanaf 1999 ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk. Eerst als doktersassistente, later heb ik HBO-V gedaan en ben ik 4 jaar weggeweest om als verpleegkundige te werken. Sinds 2009 ben ik weer terug omdat ik vaste werktijden toch beter te combineren vind met ons gezin.  En omdat mijn hart ligt bij het werken in de huisartsenzorg!  Vanaf januari ben ik werkzaam als praktijkondersteuner, waarvoor ik in december 2016  de opleiding heb afrond. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.   ‘

Elize Bosma-de Visser

Elize Bosma-de Visser
Praktijkassistente

Na het afronden van de opleiding in 2002 werk ik bij deze praktijk. Op maandag en vrijdag ben ik hier werkzaam, om het verder te combineren met het gezin, gehuwd en 2 dochters.

Ineke de Gier-van de Weerd

Ineke de Gier-van de Weerd
Praktijkassistente

Werkzaam op de Vondellaan sinds 1992. Haar vaste werkdagen zijn dinsdagochtend en woensdag.

Ina van Laar-van Dijk

Ina van Laar-van Dijk
Praktijkassistente

Wekzaam bij huisartsenpraktijk Vondellaan vanaf 2006. Heeft haar vaste werkdag op vrijdag. 

Willeke Wijnen

Willeke Wijnen
Praktijkassistente

Doktersassistente sinds 2004. Werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Lieneke van de Haar

Lieneke van de Haar
Praktijkassistente

Werkzaam bij huisartsenpraktijk Vondellaan vanaf mei 2012. Heeft haar vaste werkdagen op maandag, dinsdag ochtend, woensdag, donderdag en vrijdag ochtend. 

Anita Groenendijk- van Donkelaar

Anita Groenendijk- van Donkelaar
Praktijkassistente

Teunie van Lavieren-Dijkhof

Teunie van Lavieren-Dijkhof
Praktijkondersteuner

In 1981 rondde ik de opleiding tot verpleegkundige af, heb daarna een aantal jaren in verschillende ziekenhuizen en in de thuiszorg gewerkt. Sinds 2002 werk ik hier als praktijkverpleegkundige en vóór die tijd een aantal jaren als doktersassistente. Mijn werk bestaat o.a. uit de begeleiding van chronisch zieken, zoals mensen met diabetes, longziekten of hoge bloeddruk. Mijn werkdagen zijn op ma en wo.

In mijn vrije tijd houd ik van actieve vakanties, fietsen, lezen, puzzelen, tuinieren etc. Ik ben getrouwd en wij hebben een dochter en een zoon die beiden ook getrouwd zijn. Sinds febr 2014 ben ik ook oma van een lieve kleindochter

Mireille Mouthaan-Smit

Mireille Mouthaan-Smit
Praktijkondersteuner

Vanaf Mei 2010 ben ik werkzaam in deze praktijk als praktijkverpleegkundige.  Ik doe dit al die tijd met veel plezier. Juist het contact met de patiënten en de veelzijdigheid van het werken in de huisartsenzorg spreken mij erg aan. Mijn werkdagen zijn op woensdag en donderdag. 

Marja Verweij- van Harten

Marja Verweij- van Harten
Praktijkondersteuner GGZ

Ik ben mijn loopbaan begonnen met de opleiding tot A-verpleegkundige. Nadat ik de HBO-V opleiding had afgerond heb ik ruime ervaring opgedaan in het behandelen en begeleiden van mensen met psychische klachten. Onlangs heb ik de opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige afgerond. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag.

Hettie Overduin
Praktijkondersteuner

Hettie is sinds januari 2017 in dienst als praktijkondersteuner bij KAVOMI (huisartsenpraktijken Kaspers, Middelwijck en Vondellaan)

Tonia van Beek- van Leeuwen
Reiniging en schoonmaak