Spreekuren

Sinds 2012 is er geen inloopspreekuur meer.  Vanaf 8.00 uur wordt er volgens afspraak gewerkt en is het dus niet meer mogelijk zo binnen te lopen voor een bezoek aan de huisarts. Vanzelfsprekend kunt u voor spoedeisende zaken altijd op korte termijn terecht bij één van de artsen.

De afspraken kunt u aan de balie maken of per telefoon, bij voorkeur 's morgens. Maakt u de afspraken ruim van tevoren, dan hebt u meer keuze in het tijdstip van de afspraak. Kan een afspraak niet doorgaan, bel dan tijdig af. Hebt u meer tijd nodig voor een gesprek of ingreep, laat het de assistente weten. Zij reserveert dan extra tijd. Komt u met twee personen, maak dan voor ieder een aparte afspraak.

Werkdagen van de verschillende artsen.

De praktijk wordt gezamenlijk door de huisartsen H. Rijken en N. Wolswinkel gevoerd. In de praktijk zijn ook waarnemend huisartsen J. Rijken en H. Hellinga werkzaam. Iedere dag zijn er minstens 2 artsen aanwezig.

H. Rijken                    dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

N. Wolswinkel              maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

J. Rijken                     maandag en woensdag 

H. Hellinga                  donderdag en 1x per 2 weken op vrijdag

 

Vanuit de Universiteit van Utrecht is er in onze praktijk ieder jaar een huisarts in opleiding werkzaam. In dat kader werkt tot november 2018 dokter Nienke Thuijs in onze praktijk, op maandag, dinsdag en vrijdag.